Foggal-körömmel őrizzük tavaszi 100 százalékos mérlegünket, vasárnap délelőtt a 7. helyen álló Mahatma Gandhi ellen sikerült győznünk egy nagyon kemény mérkőzésen.

A találkozó legelején máris odaszögelt minket saját kapunk elé a vendég csapat, azonban mezőnyfölényükből csupán néhány veszélytelen távoli lövésre futotta. A felezővonal magasságában járatták a labdát, de amint megpróbálták felpasszolni a középpályásoknak vagy a támadóknak, azonnal sikerült felvennünk a labdás embert, ezzel pedig visszavertük a legtöbb akciót. Ezek után a félidő végén agresszív letámadásunknak köszönhetően egy védelmi hibát követően sikerült megszereznünk a vezetést, így pedig 1-0 volt az állás féltávnál.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első véget ért. Kissé ötlettelen vendég próbálkozások, illetve 2-3 gyors és pengeéles hazai ellenakció, amelyek egyikéből sikerült is újabb gólt elérnünk, ám a játékvezető ezt még les címén érvénytelenítette. Azonban a játékrész közepe táján már érkezett a második gólunk, két húzásból sikerült ziccert kialakítanunk és éltünk is a kínálkozó lehetőséggel. Az ellenfél csapatából már kiállítottak egy játékost, amikor egy jó beadás után sikerült egy fejessel szépíteniük, viszont az egyenlítést már nem volt sem ideje, sem pedig ereje kiharcolni ellenfelünknek, így egy gólos győzelmet arattunk.

Köszönjük a Mahatma Gandhi együttesének a mérkőzés és sok sikert kívánunk nekik a további meccsekhez.

Hunreal FC – Mahatma Gandhi
2018.03.25.

Gólszerző: Szvetnik F. (2)