Ellenfelünk pályaválasztói joga ellenére hazai pályán fogadtuk a listavezető ESMTK II-t. Jó formában érkezett csapatunk ehhez a mérkőzéshez, ugyanis az első három tavaszi bajnokit egytől egyig sikerült megnyernünk.

Az első félidő 5. percétől kezdve egy térfélen zajlott a játék, a miénken. A bajnokságot vezető erzsébetiek erőfölényük teljes tudatában vették kezükbe a meccs irányítását és ezt az előnyt a találkozó végéig egyetlenegyszer sem engedték elveszni. A félidőre háromgólos előnyt alakított ki magának a “hazai” csapat, azonban akciógólig nem sikerült eljutniuk, két szöglet utáni fejes és egy szerencsétlen öngól alapozta meg a listavezető győzelmét az első játékrészben.

A második 45 percet egy sérülés miatt cserével kezdtük: nem tudta folytatni a játékot a kapusunk, így egy mezőnyjátékos védte a kapunkat a továbbiakban. Ez 2 perccel a kezdő sípszó után meg is mutatkozott, a tétova “vészkapus” asszisztálása kellett ellenfelünk negyedik góljához. Ezután záporoztak a lövések a “vendég” kapura, azonban ezek zöme nem tiszta lövőhelyzetből érkezett, így pedig vagy blokkolni tudott az egész meccsen nagyot harcoló védelmünk, vagy messze elkerülték a lövések a kapunkat. A hajrában érkezett ellenfelünk első és egyetlen kidolgozott akcióból szerzett gólja: egy jobboldali beadás találta meg támadójátékosuk fejét, aki magabiztosan fejelte a labdát a jobb alsó sarokba.

A játék képe alapján teljesen megérdemelten aratott 5 gólos győzelmet az ESMTK II csapata, köszönjük nekik a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!