Szombat délelőtt a Hangos SE-t láttuk vendégül. Sorozatban a második győzelmünkért szálltunk harcba, amivel tisztes távolságba kerülhettünk a tabella alján elhelyezkedő csapatoktól.

Az első félidő ennek megfelelően álomszerűen indult, ugyanis 12 másodperc elteltével már nálunk volt az előny egy középkezdésből kivitelezett nagyszerű mélységi indításnak és egy higgadt befejezésnek köszönhetően. A játékrész további alakulásáért a világon mindenki felelős, de leginkább magunknak köszönhetjük, hogy 45 perc után egészen kínos és komikus bekapott gólokkal 2-3 arányban a vendégek voltak előnyben.

Ezután a második félidő ugyanúgy kezdődött, ahogyan az első, annyi különbséggel, hogy ezúttal majdnem 2 percre volt szükségünk a góllövéshez. 1 óra elteltével már kétgólos előnyben voltunk, azonban itt még nem dőlt el a meccs, mert ismét kaptunk egy olyan gólt 30 méterről, amilyet nem mindennap kap egy csapat. Ennek ellenére a hajrában sikerült teljesen felőrölnünk vendégeinket és gólarányt javítanunk a találkozó lefújására.

Köszönjük szépen a Hangos SE csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Gólszerzőink: Szvetnik F. 4, Szabados A. 2, Vida B., Varga A., Horváth T., Márkóczi Gy.