Baljós árnyakkal a fejünk fölött utaztunk Rákospalotára, hogy szembenézzünk azzal a Pestújhellyel, amellyel ősszel 3-3-as döntetlent játszottunk hazai környezetben. Ahogyan az benne is volt a levegőben, a 13, azaz tizenhárom hiányzó játékos túl soknak bizonyult.

Kezdve azzal, hogy a találkozó 5. percében megsérült egyik középpályásunk, aki csere híján az első félidőt még kihúzta a pályán. A játékrész feléhez érve jogos büntetőhöz jutottak a hazaiak, amit értékesítettek is, a 43. percben pedig sikerült megduplázniuk előnyüket, így 2-0-ás eredménnyel fordultak a csapatok.

A második félidőre már csak 10 emberrel futottunk ki, azonban így is megálltuk a helyünket. Egyetlen gólt kaptunk a fordulás után, azt is egy szöglettel felérő szabadrúgás utáni figyelmetlen védekezésnek köszönhetően. Ezen kívül akadt még néhány lehetősége vendéglátóinknak, kapufáig is eljutottak, nekünk viszont csak távoli lövésekre futotta az erőnkből egész meccsen.

Köszönjük szépen a mérkőzést a Pestújhelyi FC-nek, gratulálunk a győzelemhez és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!