Fájó vereséget követően készültünk a soron következő összecsapásra, az ellen a kőbányai csapat ellen, amely az ősszel 5-2-re le tudott győzni minket.

Játékra és győzelemre éhezve kezdtük el a meccset, ennek megfelelően pedig 90 másodperc elteltével meg is tudtuk szerezni a vezetést egy tetszetős támadás befejezésével. A félidő feléhez érkezve már 4 gól volt az előnyünk. Nem feltétlenül a legnagyobb lehetőségeinket értékesítettük, viszont ezúttal a kevésbé hatékony helyzetkihasználás is elég volt ahhoz, hogy 4-0 legyen a félidei eredmény.

A második játékrészt a vendégek kezdték jobban és viszonylag hamar be tudtak találni, viszont a kedélyeket gyorsan lehűtendő nem egész fél perccel később megszereztük az ötödik gólunkat is. Ezután a saját térfelünkön védekeztünk és igyekeztünk gyors kontrákkal veszélyeztetni, ami sikerült is, további 3-4 ordító ziccert alakítottunk ki, azonban mindet elpuskáztuk. A mérkőzés végén a vendégek megszerezték második góljukat is, kialakítva ezzel az 5-2-es végeredményt.

Köszönjük a Kőbányai Egyetértésnek a mérkőzést és további sok sikert kívánunk nekik a bajnokságban!

Gólszerzőink: Juhász M. 2, Turi B., Juhász D., Szvetnik F.