Klubunk minden tekintetben elfogadhatatlannak tartja a mérkőzés végi incidens szankcióját. A hajrában csatárunk, Szvetnik Ferenc a hazaiak kapusával került szóváltásba, miután az Erzsébet SK játékosa úgy érezte, játékosunk veszélyeztette testi épségét, amikor egyszerre támadták a labdát.

Annak ellenére, hogy ütközés sem történt, az erzsébetiek kapusa megragadta csatárunk torkát és szorítani kezdte. Véleményünk szerint ez kimeríti a fojtogatás fogalmát, ami után joggal kértük számon a játékvezetőn, hogy büntesse meg az ellenfél játékosát. Erre nem került sor, sőt a Hunreal FC játékosa kapott sárga lapot reklamálásért. Az esetet mindenki láthatta, mégsem védték meg a játékvezetők a mi játékosunkat, aki szándékosan nem ért hozzá a kapushoz.

Szeretnénk kiemelni, hogy klubunk semmit sem óv meg és nem az Erzsébet SK-t szeretnénk büntetni. Közleményünk célja, hogy felhívja a szövetség figyelmét arra, hogy rengeteg még a tennivaló, hogy a BLASZ IV-be is jó szívvel járjanak az emberek futballozni, illetve felszólítjuk a BMLSZ-t, hogy vizsgálja ki az esetet. Elfogadhatatlan, hogy a Hunreal FC-t büntessék lapokkal, miután a mi játékosunkat bántalmazták!

Hisszük, hogy el lehet érni változást és ezért a jövőben is lépéseket fogunk tenni.
Hunreal FC