Szerda este pótolt bajnoki mérkőzésen léptünk pályára a BSE vendégeként. A hétközi meccs ténye nem tett jót a csapatunk összetételének, de készen álltunk a feladatra, hogy megnehezítsük az igencsak jó erőkből álló vendéglátóink dolgát.

Förtelmesen kezdődött számunkra a mérkőzés, kevesebb mint negyedóra elteltével már háromgólos előnyben volt a hazai a csapat annak ellenére, hogy a kapunkig csak egyszer jutottak el ez idő alatt. Az első 15-20 perc borzalma után kiegyenlítődött a meccs, elkezdtünk gólszerzési lehetőségeket kidolgozni, azonban ezeket a helyzeteket nem sikerült gólra váltanunk. Fél óra telt el, amikor egy ellentámadás végén ellenfelünk megszerezte a negyedik gólját, így 4-0 volt a félidei állás.

A második játékrészben a gólhelyzetek száma és minősége alapján reális esélyünk nyílhatott volna visszajönni a meccsbe és pontot, vagy akár pontokat rabolni Újpestről, azonban lehetőségeink közül mindössze egyet sikerült kihasználni, Sokalopulos Andonis lőtte ki 16 méterről kíméletlenül a jobb alsó sarkot. Nem sokkal ezután a BSE beállította az 5-1-es végeredményt, egy nagyon gyengén elvégzett szabadrúgás utáni kipattanó labdát értékesítettek.

Köszönjük szépen a BSE csapatának a mérkőzést, gratulálunk a győzelemhez és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőnk: Sokalopulos Andonis
Gólpassz: Auth András