Két héttel a nyitány előtt csapatunk megkezdte a felkészülést az idény tavaszi felére. Van is min javítanunk, ugyanis a sereghajtó pozícióból kezdhetjük meg a felzárkózást március 10-én.

Partnerünk a gyakorlásban ezúttal a BLSZ IV/2. csoportban második helyen telelő Külker SC volt, egy kevésbé fiatal, ám annál összeszokottabb és rutinosabb együttes. A mérkőzés elején még mindenki kereste egy ideig a télire gardrób mélyére rejtett csukáját, aztán a félidő közepétől felpörögtek az események. Szvetnik Feri és Juhász Martin vezérletével elkezdtünk töménytelen mennyiségű gólszerzési lehetőséget kialakítani, amelyeknek maximum a felét sikerült kihasználnunk, de így is 5-0-ás eredménnyel fordulhattunk.

A második játékrészt egy újabb játékszisztémában kezdtük el és sikerült nagyon gyorsan újabb találatot elérnünk. Ezután azonban megmutatkozott, mennyire sebezhetőek is vagyunk bizonyos szituációkban, ebben nagyon sokat kell még fejlődnünk. Ellenfelünk megmutatta, hogy miért is foglalhatnak el dobogós helyezést saját csoportjukban, óriásit javult a játékuk a második félidőre és sokkal pontosabban futballoztak, mint mi.

Köszönjük szépen a mérkőzést a Külker SC csapatának, rendkívül hasznos találkozó volt ez a bajnoki rajt előtt, sok sikert kívánunk a tavaszi félévre!

Gólszerzőink: Juhász M. (4), Szvetnik F. (2), Szántó R.