Vasárnap délután a Pestújhelyi SC csapatához látogattunk. Ősszel hazai pályán 2-1 arányban győzni tudtunk, hasonlóan jó eredmény elérését tűztük ki célul erre a mérkőzésre is.

Az első játékrészben mindkét csapat arra törekedett, hogy ne kerüljön hátrányba, ennek köszönhetően a lehetőségek száma is igen mérsékelt volt. A meccs első 20-25 percében a hazai csapat volt valamelyest aktívabb, de nagyobb lehetőségük csak egy adódott, egy szöglet utáni fejesnél kellett résen lennie Németh Attila kapusnak. A félidő második felében nekünk is akadtak lehetőségeink, előbb Juhász Martin kapott jó indítást, egy csel után lövését azonban blokkolni tudták, majd nem sokkal később Szvetnik Feri lépett ki a védők között, éles szögből leadott lövését azonban a pestújhelyi kapus lábbal védte. A szünet igazságos 0-0 állásnál érte a feleket.

A második félidőben aztán egy kevés ráhangolódás után sikerült 20 percen belül 4 találatot elérnünk. Az 58. percben egy tért ölelő indítással lépett ki Juhász Martin, cseleivel a földre küldte az ellenfél védőjét, majd kíméletlenül a jobb alsó sarokba bombázott. Három perccel később Szvetnik Feri kaparintotta meg a labdát a felezővonal jobb oldalán, majd 6 hazai játékoson átverekedve magát a megszerezte a második gólt csapatának. A 73. percben a recept hasonló volt, annyi különbséggel, hogy Feri ezúttal a kapus mellett is elhúzott és úgy passzolta a labdát az üres kapuba. Öt percre rá Juhász Martin kevergetett a tizenhatos jobb sarkán, majd ballábas lövésre szánta el magát, a védőről lepattanó labda Sokalopulos Dono elé került, aki a hosszú sarokba lőtt, ezzel eldöntve a találkozó sorsát.

Vendéglátóink becsületére legyen mondva, hogy nem engedték el a mérkőzést, megpróbáltak nyomást helyezni a kapunkra még 0-4-nél is, ez pedig két rögzített szituációból gólokat is eredményezett. Külön negatív bravúr, hogy az egyik ezek közül a saját szabadrúgásunk volt az ellenfél szögletzászlójától.

Köszönjük szépen a Pestújhelyi SC-nek a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Szvetnik F. (2), Juhász M., Sokalopulos A.
Asszisztok: Halász P. (2), Horváth T., Juhász M.