Két győzelemmel a hátunk mögött fogadtuk a tabella 9. helyén álló Maximo csapatát. Ősszel 3-1 arányban le tudtak győzni minket, ám mi sorozatban a 3. győzelmünkért szálltunk harcba, nem is eredménytelenül.

Az első 10 percben tapogatózó játék folyt, kisebb megindulásokkal a mi részünkről. Azonban amint belerázódtunk a meccsbe, beindult a gólgyártás is. A 11. percben Sokalopulos Dono találta meg egy nagyszerű kiugratással Szvetnik Ferit, aki szemben a kapussal nem hibázott. Negyedórával később Feri tökéletesen szöktette a beinduló Horváth Tamást, aki a kapus mellett a hálóba gurította a ziccert. Öt perccel a félidő vége előtt egy labdaszerzés után Juhász Dávid indította nagyszerű mozdulattal Ferit, aki újra gólt lőtt, így 3-0-ás előnnyel vonulhattunk pihenőre.

A második játékrész vendég góllal indult egy jobboldali beadás utáni fejessel. Ezután a Maximo rövid időn belül két piros lapot is begyűjtött, az utóbbi büntetőt is ért, amelyet Szvetnik Feri értékesített. Egy percre rá Feri ismét gólt szerzett, így már 5-1 volt az állás. Ezután kaptunk egy gólt kettős emberelőnyben, nem is mi lennénk a Hunreal FC, ha ez nem történik meg. A mérkőzés végén a csereként beálló Varga Attila indította a szintén kispadról beszálló Turi Boldizsárt, aki a kapust kicselezve a hálóba juttatta a labdát. Közvetlenül a hármas sípszó előtt Aranyossy Áron lőtt 18 méterről, a kapusról kipattanó labdát Horváth Tamás vágta a kapuba, beállítva ezzel a 7-2-es végeredményt.

Köszönjük szépen a Maximo csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Szvetnik F. (4), Horváth T. (2), Turi B.
Asszisztok: Szvetnik F. (2), Sokalopulos A., Juhász D., Horváth T., Varga A., Aranyossy Á.