Szombat délután a MAC csapatához látogattunk. Vendéglátóink a mérkőzés előtt 4 ponttal előztek meg minket a tabellán, vagyis egy győzelemmel felzárkózhattunk volna szorosan mögéjük. Az immáron 3 meccsre nyúló győzelmi szériánk ellenére nem mi számítottunk a találkozó esélyesének, ugyanis csere nélkül jelentünk meg, valamint igen sok vészmegoldást kellett alkalmaznunk a csapat összetételét illetően.

Mindezek ellenére nagyszerűen indult a találkozó, a 4. percben Turi Boldizsár labdáját váltotta gólra bal lábbal Szvetnik Ferenc. Ezután mezőnyjáték következett, a kapuk kevésbé forogtak veszélyben egészen a 24. percig, amikor egy elég nagy horderejű tűzijáték végén egyenlíteni tudott ellenfelünk. A játékrész hátralévő részére maradt még 1-1 bravúros védés Szűcs Kristóftól, valamint a MAC kapusától is, így döntetlen állásnál érte a szünet a csapatokat.

A második félidőben egy térfélen zajlott a játék, beszorítottuk a hazai csapatot saját kapuja elé. De amit ez a pálya adott nekünk ősz végén, azt most el is vette. Akkor a rettentő szűk területeknek is hála tudtuk megfékezni a Kőbányai Egyetértés rohamait, most viszont ugyanezen tényező minket hátráltatott. A hazai csapat rettentő fegyelmezetten és határozottan zárta le saját büntetőterületét támadásaink elől, még emberhátrányban is. Ennek ellenére nem állíthatnánk, hogy hiányzott csapatunkból az átütő erő, mert így is kialakítottunk 3-4 nagyon komoly ziccert, azonban nem sikerült újabb gólt begyötörnünk.

Köszönjük szépen a MAC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőnk: Szvetnik Ferenc
Assziszt: Turi Boldizsár