Vasárnap reggel sorozatban az 5. veretlenül megvívott meccsünkre készültünk a Hangos SE csapata ellen. Ősszel 2-1 arányban alulmaradtunk, így volt min javítanunk az egymás elleni összképet illetően.

Az első 10 percben mindkét együttes csak kereste önmagát, végül a vendégek találták meg hamarabb és két ziccert vezettek a kapunkra, azonban nem tudtak betalálni. Gólt mi rúgtunk először, a 13. percben Auth András labdájával lógott meg Juhász Martin és a kapuson túljutva a kapuba vezette a labdát. Tíz perccel később már ellenfelünk vezetett, nem tudtuk az első félidőben, hogy merre vagyunk arccal. Ennek ellenére a szünet előtt összejött az egyenlítés, Juhász Martin vágta a kapuba a Szvetnik Feri által kiharcolt büntetőt, így 2-2-vel fordulhattunk.

A második játékrészt jól kezdtük, 3 perc elteltével gólt értünk el, Horváth Tamás indításából Juhász Martin emelte 35 méterről kapura a labdát, ami a messze kint álló hálóőr fölött a kapuba jutott. Ellenfelünk azonban 5 perc elteltével egyenlíteni tudott, nem sokkal később pedig egy újabb nagy ziccert hibáztak el. Az utolsó 25 percben rengeteg gólhelyzetet alakítottunk ki a meccs végére elfáradó Hangos SE kapuja előtt, és ezekből a lehetőségekből hármat kihasználva 6-3 arányban sikerült megnyernünk a találkozót.

Köszönjük szépen a Hangos SE csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Juhász M. (4), Horváth T., Szvetnik F.
Asszisztok: Auth A. (3), Horváth T. (2), Szvetnik F.