Szombat délután a BEAC második csapatához látogattunk a kövér Lajos utcába, zsinórban 5 veretlenül megvívott mérkőzéssel a hátunk mögött. Ahogyan két héttel ezelőtt ugyanezen a pályán a MAC ellen, úgy most is igencsak kevés emberrel és még annál is több vészmegoldással érkeztünk a találkozóra.

Szokásunkhoz híven energikusan kezdtük az összecsapást, a 14. percben egy félpályát felölelő Szvetnik-Juhász összjáték végén utóbbi tört be a 16-oson belülre és ütemtelenül jobb spiccel a bal alsó sarokba lőtt. Nem sokkal ezután Szűcs Kristóf kapus percei következtek, néhány nagyon komoly bravúrt kellett bemutatnia ahhoz, hogy megtartsuk egygólos előnyünket a szünetig.

A második játékrészben ellenfelünk rátett egy lapáttal, nagyon sokat támadtak, ám igazán nagy gólhelyzetig csak egyszer jutottak el, azonban a ziccerben kilépő támadó eszén már nem először járt túl Szűcs kapus. A hajrában aztán Szvetnik Feri harcolt ki büntetőt, Juhász Martin pedig ezúttal is kíméletlen ítéletvégrehajtónak bizonyult és beállította a 0-2-es végeredményt.

Köszönjük szépen a BEAC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerző: Juhász M. (2)
Assziszt: Szvetnik F. (2)