Zsinórban 6 veretlenül megvívott összecsapással a hátunk mögött két olyan mérkőzés következett, ahol csak és kizárólag a legjobb formánkban, korrekt összetételben lehetett volna esélyünk érdemben beleszólni a feljutásért küzdő Rákosmenti csapatok versengésébe.

Ezeket a feltételeket sajnos egyik alkalommal sem sikerült megvalósítanunk, a (pályán belül is) sérülésektől és betegségektől tizedelt csapatunk fogadta másfél hete a dobogó alján helyet foglaló Rákosliget csapatát. Az első félidőben remekül helyt álltunk, olyannyira, hogy a 23. percben Juhász Dávid szögletéből Szvetnik Feri szerzett vezetést, amit ellenfelünk a játékrész végén egalizálni tudott, így 1-1 volt az állás szünetben. A második játékrészben rettenetesen elfogytunk, többen nem bírtuk tovább a fizikai terhelést és vegetálni kezdtünk, ami meg is mutatkozott a vendég gólok számában. Köszönjük szépen a Rákosliget csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!
Gólszerzőink: Szvetnik F., Kiss B.
Asszisztok: Juhász D., Szabados A.

Vasárnap délelőtt az RTK II. csapatához látogattunk és a feledés homályát felhasználva maradjunk annyiban, hogy nem voltunk valami sokan. Az első játékrészben mindössze egy gólt kaptunk, szereztünk kapufát is, valamint nem kaptunk meg egy jogosnak tűnő büntetőt. Azonban a második félidőben jött az, ami már az első félidőben is bőven benne volt, csak nem jött ki. Köszönjük az RTK II. csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!
Gólszerzőink: Szvetnik F, Kiss B.
Asszisztok: Vincze B., Auth A.