Vasárnap délután az Erzsébet SK csapatát láttuk vendégül a Rozsnyay utcában. Ősszel megsemmisítő, 11-0 arányú zakót szabtak ránk, így a győzelem kiharcolása mellett az arányos visszavágás is hajtott minket.

Létszámgondjaink továbbra sem rendeződtek igazán, ennek ellenére Auth András szenzációs góljával előnybe kerültünk. Ezután a félidő első felében olyan ordító ziccereket hagytunk ki, ami után gyerekeket szoktak hazazavarni a grundról “komolytalan” címszóval. És ahogyan az lenni szokott, a számos kihagyott gól (nem gólhelyzet, GÓL) megbosszulta magát és egy tizenhatoson belüli kavarodás végén egyenlíteni tudtak vendégeink. Ezt követően 10 percnyi sokkos állapot után meg tudtuk rázni magunkat és Szvetnik Feri 2 gyors góljának hála 3-1-es előnnyel mehettünk pihenni.

A második játékrészre kevesebb gólhelyzet, de mégis több gól maradt. A 49. percben Horváth Tamás 25 méteres szabadrúgása csapódott a jobb alsó sarokba, két perccel később pedig ugyanő lőtte a kapuba a labdát Gergics Milán önzetlen előkészítéséből. Tíz perccel később Milán maga is betalált, egy cselt követően lőtt a rövid alsó sarokba 18 méterről. A hátralévőidőben 1-1 gól esett mind a két oldalon, ezzel pedig kialakult a 7-2-es végeredmény.

Köszönjük szépen az Erzsébet SK csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban.

Gólszerzőink: Szvetnik F. (3), Horváth T. (2), Auth A., Gergics M.
Asszisztok: Gergics M. (2), Szvetnik F. (2), Márkóczi J., Horváth T., Auth A.