Ahogyan minden évben, idén is átformálódik egy kicsit a Hunreal FC játékoskerete. Izgalmas időszak ez, de nem csak az érkezőknek kell ilyenkor örülni, hanem a távozóknak is jár a köszönet.

Komoly veszteség számunkra, hogy befejezi Márkóczi György a futballt, de megértjük, hogy így döntött. Jura 27 meccset játszott másfél szezon alatt a csapatban, ezeken két gólt lőtt és egyúttal az esetek többségében a csapatkapitányi karszalagot is viselte, igazi vezére volt a védősornak. Minden jót kívánunk a focipályán kívül is, de reméljük egy-egy mérkőzésen azért még látunk.

Csapatunk legfiatalabb tagja, Juhász Dávid is komoly döntést hozott és a jövőben nem a futballra összpontosít. A 33 mérkőzésen két gólig jutó szélsőnek köszönünk mindent és ha meggondolja magát, tudja hol talál meg minket.

Szilágyi Alexet is nélkülöznünk kell, akit a munkája külföldre szólít, de szerencsére őt visszakapjuk egy év múlva. Alex 24 mérkőzésen erősített bennünket két év alatt és várjuk majd vissza 2020 nyarán. Hasonló a helyzet Gergics Milánnal is, aki az elmúlt két évben 34-szer szerepelt a csapatban és persze Milut is jövő nyáron várjuk sorainkba.