Vasárnap délután játszottuk harmadik bajnokinkat a BLSZ IV kettes csoportjában, ahol sajnos nem sikerült megőrizni veretlenségünket.

Jól kezdtük a meccset, aktívan támadtunk, akkor jöttek csak a gondok, amikor nem sikerült befejeznünk a helyzeteinket. Az igazi baj aztán az első félidő derekán jött, kapusunk egy kivetődéskor az ellenfél csatárát találta el a labda helyett, a megítélt büntetőt pedig a BME játékosa értékesítette. Néhány perccel később már emberhátrányba is kerültünk, miután kapusunk a tizenhatoson kívül hárított egy lövést kézzel.

Mindezek ellenére nem adta fel a Hunreal és tíz emberrel is nyomást tudott gyakorolni a BME-re, amely nagyon fegyelmezetten, teljesen saját térfelére húzódva védekezett. Az egyenlítő gólra a 61. percig kellett várni, ekkor Kiss Benedek gondolt egy merészet és ahelyett, hogy az ötösre tekerte volna a szabadrúgást, a hosszú fölső sarokba emelt.

Új meccs kezdődött, mert csapatunk továbbra is támadásban volt, megpróbáltuk megnyerni a mérkőzést. Végül mégis rajta vesztettünk, a 69. percben egy szöglet utáni fejesből született az ellenfelünk második gólja, amelyre nagyon szerettük volna, ha van válasz, de sajnos csak kapufákig jutottunk.

Köszönjük szépen a mérkőzést a BME Futsal Club csapatának és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőnk: Kiss Benedek