Vasárnap délután az eddig hibátlanul szereplő Csep-gól FC második csapatához látogattunk Csepelre. Egyértelműen győzelmi céllal érkeztünk és ennek megfelelően is teljesítettünk a találkozó egészében.

Az első percek tapogatózással teltek, ellenfelünk igyekezett minél agresszívebben (de nem durván) fellépni ellenünk, de felvettük a kesztyűt és nagyon hamar átvettük a mérkőzés irányítását. Negyed óra elteltével Hosszú Danit buktatták a 16-oson belül, a megítélt büntetőt Juhász Martin váltotta gólra magabiztosan. Az első játékrész utolsó 15 percében 4 gólt is sikerült szereznünk: a 32. percben Martin szöglettel felérő szabadrúgását fejelte a bal felső sarokba Kroboth Jenő. Kettő perccel később Martin szöglete kanyarodott tökéletesen Szvetnik Feri fejére, ezzel már 0-3 arányban vezettünk. A 39. percben Feri szöktette tökéletes ütemben Martint, ezzel pedig ők ketten vezethették a kapusra a labdát, Martin egy pimasz testcsellel állva hagyta a kapust, majd az üres kapuba vezette a labdát. A lefújás előtt egy perccel Martin újabb szöglete találta meg Feri fejét, aki ezúttal visszafejelte a labdát középre, a tökéletes ütemben érkező Kroboth Jenő pedig megszerezte csapata ötödik, saját maga második gólját, így 0-5-ös állásnál érte a pihenő a csapatokat.

A második félidő legelején sikerült újabb gólt szereznünk szögletből, ismét Martin-Feri leosztásban. Az 56. percben a recept ismét hasonló volt, ezúttal Feri a kapus előtt helyezkedő Kiss Benedeknek fejelte be a labdát, aki a kapu torkából nem is hibázott. Egy percre rá a csereként beálló Turcsán Richárd adott álomba illő indítást Horváth Tamásnak, aki először elrontotta a labdaátvételt, de a kikotort labdát Hosszú Dani még kapura tudta tenni, a kapusról kipattanó labdát pedig Tomi már nem hibázta el. Az utolsó gólunkat Feri szerezte, Auth András szöktetésével lógott meg, majd kíméletlen erővel lőtte ki a hosszú felső sarkot.

A találkozón a kapunk gyakorlatilag egyáltalán nem forgott veszélyben, a csapat támadójátéka mellett a védekező munka is dicséretet érdemel, mindenki maradéktalanul ellátta a rá szabott feladatot, ez pedig szükséges volt ahhoz, hogy áthatolhatatlan falat képezzünk az ellenfél támadói előtt.

Köszönjük szépen a Csep-Gól csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Szvetnik F.(3), Juhász M.(2), Kroboth J.(2), Kiss B., Horváth T.
Asszisztok: Szvetnik F.(3), Juhász M.(3), Hosszú D.(2), Auth A.