Szombaton délelőtt két 9 pontos gárda találkozott, a Puebla második csapata látogatott hozzánk. Mindkét együttes szép győzelem után érkezett a találkozóra, jó meccsre volt tehát kilátás.

Nem sokat teketóriáztunk a mérkőzés elején, 9 perc leforgása alatt kétgólos előnyre tettünk szert. A 7. percben egy egész pályás letámadás alkalmával Szvetnik Feri blokkolta a kapus felszabadítását, a lecsorgó labdát pedig Turcsán Richárd 16 méterről ballal bebelsőzte a félig üres kapuba. Két perccel később Feri lódult meg a felezővonal jobb oldalánál, a büntetőterülethez érve önzetlenül centerezett az érkező Hosszú Dánielnek, aki egy átvétel után értékesítette a ziccert. Ezután a félidő hátralévő részében rengeteg gólt szerezhettünk volna, de hiányzott a megfelelő koncentráció a kapu előtt. Nem úgy az ellenfelünknél, akik egy könnyelműen eladott labda után a kilépő Németh Attila mellett kihasználták az ajándékba kapott lehetőséget, így 2-1 volt az állás a szünetben.

A második félidőre 2 új játékossal futottunk ki, Horváth Gergely és Sokalopulos Dono állt be a kispadról. A frissítések ellenére borzasztóan indult újra a meccs, mert szinte azonnal gólt kaptunk. Talán jókor is jött ez a pofon, mert újra elkezdtünk jól játszani és lehetőségeket gyártani. Két perccel a bekapott gólunk után ismét Feri húzott el a jobb oldalon, élesen középre lőtt labdája egy védő érintésével jutott a kapuba, így újra nálunk volt az előny. Az 57. percben visszaállt a kétgólos különbség, amikor egy tizenhatos előterében visszaszerzett labda után Feri lőtt kíméletlenül a kapuba. A 71. percben Donót buktatták a 16-oson belül, a jogosan megítélt büntetőt Juhász Martin váltotta gólra. Csak négy perc telt el ezután, amikor Hosszú Dani érkezett egy újabb nagyszerű centerezésre, és ezúttal is higgadt maradt, beállította a 6-2-es végeredményt.

A 6 rúgott gólon kívül is rengeteg nagy gólhelyzetet alakítottunk ki, hátul pedig viszonylag jól zártunk a két kapott gól ellenére. Németh Attinak egy nagyobb védeni valója akadt, a gólokról pedig abszolút nem tehetett.

Köszönjük szépen a Puebla csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Hosszú D. (2), Szvetnik F. (2), Turcsán R., Juhász M.
Asszisztok: Szvetnik F. (3), Sokalopulos A. (2), Turcsán R.