Szombat délután a csepeli stadionba látogattunk a listavezető, százszázalékos Csepel UP csapatához. Most nagyon elkelt volna egy bő keret, de mindössze csak 12-en tudtunk megjelenni a mérkőzésen.

Az első néhány percben a mi lábainkon vándorolt a labda, sikerült eldugnunk ellenfelünk elől, még egy-két veszélyesebb kiugrásig is eljutottunk, de igazán nagy gólhelyzet egyikből sem alakult ki. Az első 10-15 perc végére aztán egyre növelte a Csepel a letámadás intenzitását, az egyik ilyen letámadás alkalmával 3 embernek sikerült labdát szerezni a térfelünk közepén és azonnal négyen indultak a kapu irányába, a támadójuk pedig a 16-os vonalához érve nagy gólt ragasztott a kapunkba, ezzel hátrányba kerültünk. A második gólnál a szerencse is ellenfelünk mellé szegődött, a két emberen is megpattanó labdára már nem tudott reagálni Szabó Roland kapus, így már 2-0 volt az állás, ahogyan a játékrész végeztével is. Azonban mehettünk volna lélektanilag jobb állapotban is a szünetre, mert a 40. perc táján egy teljesen jogos büntetőt nem sikerült befújni a játékvezetőnek, Szvetnik Ferit akasztották a büntetőterület bal oldalán, a síp azonban néma maradt.

A második félidőre nagyon jól jöttünk ki, helyzeteket dolgoztunk ki, az ellenfél térfelén tartottuk a labdát, labdavesztés után azonnal visszatámadtunk és sok esetben vissza is szereztük a játékszert. A szépítő gól viszont csak nem akart összejönni, ez pedig a 64. percben meg is bosszulta magát, ekkor egy egyéni hibának köszönhetően ziccerbe került vendéglátónk támadója és nem is hibázott. Ezután közvetlenül Sebők Dani ugrott ki a jobb oldalon, középre centerezését pedig 3 méterről sem sikerült a kapuba juttatni, itt vált teljesen világossá, hogy eldőlt a meccs, mert még egy ilyen horderejű ziccert nem igazán fog engedni a csepeli csapat. Ez olyannyira igaznak bizonyult, hogy a 82. percben egy kontratámadásból megszerezték a negyedik góljukat is, de ki kell emelnünk Szabó Roland kapusteljesítményét, mert a harmadik gól után rengeteg ziccert hárított, tisztes eredményen tartva csapatunkat.

Köszönjük a Csepel UP csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!