Vasárnap délután a RAFC Sporttelepén lépett pályára a csapatunk, ahol több együttes is megégett már.

Kissé idegesen és álmosan kezdte csapatunk a meccset, de a kezdeti problémák után megnyugodva rendkívül fegyelmezetten, stabilan védekezve állítottuk meg az ellenfél támadásait. Szvetnik Ferenc sokadik jó kiugrásánál aztán a RAFC játékosa szabálytalankodott, a megítélt büntetőt pedig higgadtan értékesítette Juhász Martin.

A vezetés megszerzése után megnyugodtunk, apránként átvettük az irányítást és a 41. percben megszületett az első akcióból szerzett gól is: Juhász Martin indította Szvetniket jobb szélen, aki a kapuig gyalogolt és a kapu jobb oldalába lőtt. A félidő vége előtt Turcsán Richárd a szögletzászlótól visszapasszolt Vincze Bálinthoz, aki levitte az alapvonalig a labdát, majd addig-addig lopta a távolságot a kapu felé, míg végül nem a beadás mellett döntött, hanem a hálóba rúgta a labdát.

Térfélcsere után percekkel az előre húzódó Antal Péter kapott bal szélen labdát, középre passzolt, Turcsán pedig higgadtan a kapuba lőtt. Nem sokkal később egy elkésett szerelési kísérlet miatt újra tizenegyest rúghattunk, Turcsán értékesítette ezt, majd az 54. percben Szvetnik kapott egy hatalmasat a tizenhatoson belül, a büntetőt ezúttal Sebők Dániel értékesítette.

Egy kicsit talán túlságosan is megnyugodtunk, egy kiugratás után tizenegyest kapott ellenfelünk is, ráadásul Kroboth Jenőt ki is állította a játékvezető, de összességében nem roppant meg a csapat még akkor sem, amikor a 75. percben egy szöglet utáni kavarodásból újabb gólt lőtt a RAFC. Az utolsó szó így is a miénk volt, Turcsán Ricsi lőtt a bal felső sarokba mintegy húsz méterről egy szabadrúgást, ezzel kialakítva a végeredményt.

Köszönjük a RAFC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Turcsán R. (3), Juhász M., Szvetnik F., Vincze B., Sebők D.
Asszisztok: Szvetnik F.(3), Turcsán R.(2), Juhász M., Antal P.