A bajnokság harmadik és negyedik helyezett csapata találkozott vasárnap, amikor a Hunreal FC a Nimród SE II.-höz látogatott.

A meccset védekezőbb felállásban kezdtük el, így nagyon stabilan, a legtöbb helyzetben magabiztosan védekeztük ki ellenfelünk támadásait. Bár védekezőként kezdtük a meccset az első hatalmas ziccer mégis a mi csapatunk előtt adódott, amikor Juhász Martin kapott indítást hátulról, aki a védő felett átemelte a labdát Szvetnik Ferencnek, aki kapásból bombázta kapura a labdát 16 méterről. A hazaiak kapusa óriási reflex mozdulattal tolta kapufára a labdát így a veszély elhárult. Tovább folytattuk a magabiztos passzjátékot, ami megnyugtatta a csapatot és a 12. percben egy szabadrúgás után kipattanó labdát Halász Péter a hosszú alsó sarokba bombázott. Ezt követve a 18. percben Szvetnik Feri harcolt meg egy labdáért a jobb szélen, középre adására érkezett Turcsán Richárd, aki egy nagy vetődéssel tudta megelőzni a kapust, így a labda a kapuba csorgott, hiába próbált az utolsó védő menteni. Több nagy helyzetünk is adódott a félidőben, ám ezeket rendre nagy bravúrral védte a Nimród kapusa. Ennek dacára még a szünet előtt megszületett a harmadik gólunk, amikor Juhász Martint buktatták, de estében még tovább tudta passzolni a labdát Hosszú Dánielnek, aki nagyszerű beadásával megtalálta az érkező Kiss Benedeket, aki a hosszú sarokba lőtte a labdát.

Térfélcsere után a hazaiak nem tudtak nyomást gyakorolni ránk, a 60. percben viszont újra betaláltunk, amikor ismét Turcsán Ricsi vitte el a labdát a védője mellett és bal oldalról bal lábbal a hosszú alsóba vágta a labdát. A 70. percben azonban sikerült áttörni egy kicsit a védelmünket és jobb oldalról egy lövés után a kapusunk középre ütötte a labdát ahol az érkező hazai játékos üres kapuba rúgta a szépítő találatot, amivel kialakult a 4-1-es végeredmény.

Köszönjük a Nimród SE II. csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Halász P., Kiss B., Turcsán R. (2),
Asszisztok: Szvetnik F., Hosszú D.