A feljutás szempontjából kulcsmérkőzést játszottunk a képzeletbeli dobogó második fokán álló ellenfelünkkel vasárnap.

Lendületesen kezdtük a mérkőzést, főleg a Hunreal támadásairól szóltak az első percek, mégis a hazai csapat szerzett vezetést egy gyönyörű szabadrúgásnak köszönhetően. Nem lankadt a lelkesedésünk és két tizenegyes gyanús esetig jutottunk, de ahogy a közhely tartja, lövésből lesz a gól, nekünk pedig ebből kevés volt.

Térfélcsere után jött az igazi hidegzuhany, egy pontatlan passzra csapott le az ellenfél támadója és ajtó-ablak ziccerben nem hibázott. Ezután kettőzött erővel igyekeztük rohamozni az Egészség DSE kapuját, végül azonban a 71. percben jött csak össze a gól, amikor Juhász Martin eltörte ugyan a labdát, de pont így csapta be a kapust és átcsorgott a gólvonalon. Vérszemet kapott a Hunreal, nyolc perccel később a rövidre érkező szögletre Turcsán Richárd érkezett pompás ütemben és a kapuba fejelt.

Egyenlítés után ezúttal a hazaiak kapcsoltak új fokozatba és egy kiugratást követően becsúszva szerelt Heigli Ádám, ám a játékvezető tizenegyest ítélt. A hajrára így újra rajtunk volt a sor, hogy megpróbáljunk gólt lőni és miénk is lett a csattanó: egy kezezés után büntetőből egyenlítettünk a 90. percben.

Köszönjük az Egészség DSE csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Juhász M., Turcsán R. (2)
Asszisztok: Szvetnik F., Juhász M. (2)