Szombat délelőtt a tabella közepén helyet foglaló Dini SE csapatát láttuk vendégül annak tudatában, hogy egy győzelemmel biztossá tehetjük magunknak a dobogós helyezést a téli szünetre.

Ennek megfelelően gyorsan magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést és teljesen beszorítottuk vendégeinket. A Dini azonban rendkívül szervezetten és masszívan védekezett, ám mi türelmesek maradtunk, tudtuk hogy remek bekkelésre képes együttes érkezik hozzánk. Tettük a dolgunkat, kerestük a réseket, próbálkoztunk átlövésekkel, majd a 24. percben megtört a jég: Szvetnik Feri indította a leshatáron kilépő Horváth Tamást, aki a 16-oson belülre érve keresztbe passzolt az érkező Sebők Dánielnek, ő pedig üres kapura nem is hibázott. A 41. percben ezúttal a jobb szélen sikerült a védelem mögé kerülnünk, Sebi alakított ki 100%-os ziccert Ferinek, aki gólra váltotta a lehetőséget. Közvetlenül a félidő vége előtt Feri indult el a saját rosszul kivitelezett passzára, átverekedte magát a kapuson, majd éles szögből az üres kapuba helyezett, ezzel kialakítva a 3-0-ás részeredményt a szünetre.

A második játékrészben jelentősen kevesebbet kellett várni a gólra. A 47. percben szögletet végezhetett el a vendég csapat, ám a felszabadításból Horváth Tomi előzte meg a tétovázó védőket, a 16-os sarkáig nyargalt a labdával, majd befelé passzolt Sebinek, aki ismét egy kiváló centerezéssel találta meg a 90 méteres sprintből érkező Szvetnik Ferit, ő pedig megszerezte saját maga harmadik, csapata negyedik gólját a találkozón.

Kényelmesen játszottuk tovább a játékunkat, várva a következő lehetőségre, végül megint Feri gurított le egy labdát önzetlenül, az érkező Hosszú Dániel pedig a tizenhatos előteréből lőtt újabb gólt. A kegyelemdöfést Sebők Dániel vitte be, amikor a középen kilépő Szvetnik Feri százszázalékos ziccerbe hozta, Sebi pedig a rövid alsó sarokba gurított higgadtan.

Mivel a fordulóban az Egészség DSE csapata döntetlent játszott a Csep-Gól vendégeként, az őszi szezont a tabella második helyén zártuk.

Köszönjük a Dini SE csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzőink: Szvetnik F. (3), Sebők D. (2), Hosszú
Asszisztok: Sebők D. (2), Kiss B., Horváth T., Szvetnik F. (2)