Interjú-sorozatunkban a koronavírus-járvány miatt foci nélkül maradó csapatunk tagjaival beszélgetünk. Ezúttal a csapatunk egyik új igazolását, Sebők Dánielt kértük meg, meséljen egy kicsit magáról.

Miért igazoltál a Hunreal FC-hez? Mit vártál, illetve mit kaptál az itt eltöltött közel 1 év alatt?

Éppen egy hosszabb kihagyás utáni időszakban voltam amikor már kezdett hiányozni a foci és ekkor szólt nekem Hosszú Dani, aki régi csapattársam, hogy van lehetőség a Hunreal FC-hez csatlakozni. Tulajdonképpen amit vártam, azt megkaptam, mivel a csapat összetartása jeles, illetve komolyan vette mindenki az adott mérkőzést. Szerencsére az edzőnkkel, Horváth Tamással már fociztam együtt szóval tudta, mire vagyok képes, így bizalomból sem volt hiány.

Sebi keresi a beinduló társakat a Dini SE ellen. Fotó: Vadász Péter – https://www.facebook.com/VadaszFoto

Mi a kedvenc felállásod?

A 4-4-2es felállás a kedvencem.

Mi a kedvenc posztod?

Jobb szélsőként illetve csatárként tudok hasznos lenni a csapatnak.

Melyik csapat volt az eddigi legerősebb ellenfél, akivel szemben pályára léptél Hunreal mezben?

Azt hiszem a Csepel UP.

Hogyan vészeled át a bajnokság befejezésével járó focihiányt?

Őszintén szólva elég nehezen viselem ezt az egész helyzetet, mert már nagyon hiányzik nekem a társaság, illetve maga a pályára lépés.

Megjártad az NB3-at és Ausztriát is. Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál az itthoni profi ligában, illetve külföldön?

17 évesen megjártam az NB III-as RKSK csapatát. Nagy csalódás volt számomra, mivel akkor döbbentem rá, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogyan én azt elképzeltem. Nem voltam ott sokat, talán 3 hónapot, utána elküldtek bizonyos okok miatt. Az alatt az idő alatt sokat erősödtem fizikálisan és mentálisan is. 19 évesen elkerültem a Maglódi TC-hez (NB III), szintén csalódtam a klubban mert nem azt kaptam, amit ígértek nekem. Nem sok játéklehetőséget kaptam, viszont minden egyes edzés minőségi volt számomra és hasznos. 21 évesen kaptam még egy lehetőséget külföldi csapathoz az Union Wesenufer klubhoz. Az volt nekem az igazi kihívás. Idegen országban idegen emberekkel együtt focizni. Nagyon jó érzés volt többszáz néző előtt játszani, viszont szokatlan volt és ez egy kicsit a teljesítményem rovására ment. A mostani gondokozásommal sajnálom, hogy azt az időt amit ott tölthettem nem használtam ki jobban és nem edzettem keményebben.

Sebők Dániel statisztikái idén: 12 mérkőzés, 5 gól, 4 gólpassz