Vasárnap délután a Budakeszi SC otthonába látogattunk, ahol nem számíthattunk könnyű mérkőzésre annak ellenére sem, hogy vendéglátóink kicsit beragadtak a rajtnál.

Jól kezdtünk, a 3. percben Turcsán Ricsi lépett ki ziccerben Sebők Dani labdájával, és a kapust is kicselezve a hálóba gurította a labdát. Ezután túlságosan is átengedtük a kezdeményezést a hazaiaknak, aminek eredményeképp sorban jöttek a pontrúgások, ezek közül az egyik pedig utat is talált a kapunkba. Még a játékrész lezárása előtt sikerült eszmélnünk, Szvetnik Feri tartott meg egy mélységből felpasszolt labdát, amit Hosszú Daninak adott tovább, az ő tökéletes kiugratása után pedig ismét Turcsi került ziccerbe és ezúttal sem hibázott, egygólos előnnyel vonulhattunk szünetre.

A második félidő első negyedórája eseménytelenül telt, sikerült egy kicsit megszilárdítanunk a védekezésünket, ám a 60. percben egy villámcsapás-szerűen érkező védekezési hibát kihasználtak a hazaiak és kiegyenlítettek. Csak hogy csőstül jöjjön a baj, az ezt követő 15 perc még ennél is rosszabbra sikerült: előbb a 70. percben gólt kaptunk egy szöglet után, majd öt perccel később Turcsi megkapta második sárga lapját, így ember- és gólhátrányban érkeztünk meg a hajrába.

Minden maradék lelki és fizikai erőnket mozgósítottuk az utolsó etapra, 10 emberrel játszva is győzelemre törtünk, aminek először csak majdnem lett meg az eredménye: Szvetnik Feri iramodott meg a bal oldalon, átjátszotta védőjét az alapvonal mentén, centerezésére a csereként beálló Horváth Tamás érkezett, lövését azonban blokkolni tudták. A 80. percben, büntetőhöz jutottunk, Ferit buktatták a 16-oson belül. A labda mögé Horváth Tamás állt, az értékesített tizenegyessel pedig meglett az egyenlítlés. Ekkor még volt hátra bő 10 perc és a Budakeszi újra beszorított minket, ennek eredménye lett a 90. percben egy szöglet, ami sorsdöntőnek bizonyult. A betekert labdát előbb Auth András fejelte ki, majd a visszarúgott labdát megintcsak ő szelídítette meg és rendkívül agresszíven tisztára játszotta magát, majd adott egy álomba illő indítást a bal oldalon kiugró Horinak, aki kissé kisodródva a kapusra vezethette a labdát, és higgadtan a hosszú alsó sarokba gurított, eldöntve ezzel a 3 pont sorsát.

Köszönjük szépen a Budakeszi SC csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Gólszerzők: Turcsán R.(2), Horváth T.(2)
Asszisztok: Sebők D., Hosszú D., Szvetnik F., Auth A.