Vasárnap délelőtt az eddig 100%-os, velünk karöltve feljutó Csepel UP látogatott hozzánk, 2 bajnoki mérkőzésen 19 rúgott góllal érkeztek meg a Rozsnyay utcába.

A meccs legelején Horváth Tamás indult meg egy köténnyel a jobb szélen, az indítása Szvetnik Feri közbenjárásával került a ziccerben kilépő Hosszú Dániel elé, ő el is pöccintette a kivetődő kapus fölött a labdát, ám a hálóőr letarolta Danit a labda megérintése nélkül, a síp azonban néma maradt. A 24. percben Feri indult meg lendületesen a bal oldalon, a visszaérkező védő pedig a vádlijára taposott. A síp ismét néma maradt, a szabálytalannak tűnő labdaszerzés után azonnal érkezett egy mélységi indítás, a csepeliek balszélsője pedig egy szép csel után higgadtan értékesítette a ziccert. A játékrész hátralévő részében egy szöglet utáni tömegjelenetet leszámítva nem történt igazán említésre méltó esemény, vendégeinknél volt többet a labda, de ez néhány szöglet kiharcolásán felül nem igazán mutatkozott meg.

A második félidőre két változtatással éltünk, beállt Kroboth Jenő és Halász Peti. Nagyon gyűrtük egymást, de sem eldőlni nem akart a mérkőzés, sem az egyenlítő gól nem akart megszületni. Nagyjából egy óra elteltével kicsit lankadt ellenfelünk figyelme, többször is egyenlíthettünk volna, sőt akár a magunk javára is fordíthattuk volna a meccset ebben a periódusban: először Feri lépett ki egy indítással a bal szélen, egyértelműen megverte védőjét egy az egyben, ekkor azonban a csepeli játékos lépéshátrányban nemes egyszerűséggel hasra vágta magát és jött a rendkívül nagyvonalú ítélet: rúgás kifelé. Pár perccel később egy remekül felépített akció végén Juhász Martin került kecsegtető helyzetbe, gurítása azonban centikkel a jobb kapufa mellett suhant el. Nem sokkal később a vendég védők tétovázását Hori igyekezett kihasználni, egy rosszul eltalált felszabadításra startolt rá, azonban a kilépő kapus a büntetőterület határán leütötte a fejéről a labdát. A kipattanót az érkező Martin emelte az üres kapu irányába, de a kapus visszaért a helyére és lehúzta a próbálkozást. Az eredmény már csak a találkozó utolsó pillanataiban változott, igyekeztünk egyenlíteni, de sajnos belehibáztunk és ellenfelünk büntetett, ezzel el is dőlt a hajrában a meccs.

A kilátogató szimpatizánsoknak semmi okuk nem lehetett a panaszra, az utolsó pillanatokig partiban voltunk, abszolút méltó ellenfelei voltunk a csepeli fiataloknak, és talán a vendég tábornak is jót tett a változatosság, idén először izgulhattak a mérkőzés legvégéig.

Köszönjük szépen a Csepel UP csapatának a mérkőzést és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!